Jaga lugu:
Investor Toomas
Ainult tellijale

Annan Nobele nõu: küsige raha Eesti investorilt

Nobe kolmerattalise elektriauto ühisrahastuskampaania Indiegogos on olnud selge ebaõnnestumine.

Investor Toomas annab Nobele nõu  Foto: Reuters/Scanpix

Küll on kampaaniat juba pikendatud, kuid rahvusvaheline toetajate armaada pole nõus vajatavat 91 380 eurot annetama, kokku on saadud veidi üle kümnendiku summast. Annan Nobele nõu: minge Jürisse Ampleri valmivat tehast vaatama ning uurige, kuidas oli võimalik kastitäie mutrivõtmete, tükikese vineeri ja tugeva tahtejõuga toota vingeid elektrijalgrattaid ning samas mitmel korral investoritelt raha kaasata. Võib-olla olekski annetuste asemel mõistlik osa ettevõttest raha vastu vahetada ja siis tugevalt edasi lennata.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum