investor Toomas • 4. oktoober 2019 kell 3:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Plaan B olgu igaühel valmis

Kuigi Eesti Panga uuringust selgub, et teine sammas lisab sellega liitunud inimeste netovaradele 14% ehk 8500 eurot mitteliitunutega võrreldes juurde, pole sellest suurt tolku, et väärikat vanaduspõlve pidada.

Miks me ei näe Eesti pensionäre restoranides või spaades? Neil pole lihtsalt raha. Tulevikupensionärid saavad selle vea parandada.  Foto: Joe Giddens / Scanpix

Pensioni vajab inimene ligi paarkümmend aastat, enne kui tema elutee õhtule jõuab. Selle asemel, et sambaomanike suurema netovara üle rõõmust lakke hüpata või äsjase statistika alusel nüüd noortele teist pensionisammast veelgi agressiivsemalt pähe määrida, tuleb süüvida arvudesse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum