Äripäev • 10. veebruar • 1 min
Jaga lugu:
Kasulik
Ainult tellijale

Isegi koos sõbraga firmat alustades peab mõtlema ärisaladusele

Ettevõtjad lennujaamas.  Foto: Andras Kralla

Muudetud ärisaladuse kaitse seaduse suhtes peaksid tähelepanelikud olema näiteks idufirmad ja koos sõbraga äri alustavad ettevõtjad, aga ka need, kes muretsevad oma klientide andmebaasi varastamise pärast.

Muudetud ärisaladuse kaitse seadus defineerib senisest konkreetsemalt ärisaladuse ning loetleb õiguskaitsevahendid ja menetlusnormid, mis võimaldavad seda kaitsta, rääkis äriõiguse teabevara peatoimetaja ja advokaadibüroo NJORD vandeadvokaat Anne Veerpalu.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt