Jaga lugu:
Kasulik
Ainult tellijale

Ärisaladuse uus kord karistab rangemalt

2018. aasta lõpus jõustusid seadusemuudatused, mis puudutavad ka ärisaladust. Võrreldes varasema regulatsiooniga on uus sõnastus laiem ja karistus varasemast rangem.

Ettevõtjad peaksid perioodiliselt hindama, kas kogu oluline informatsioon on tegelikkuses määratletud ärisaladusena ning kas saladuses hoitavast teabest on teavitatud kõiki töötajaid, kes sellise informatsiooniga kokku puutuvad.   Foto: Andras Kralla

Eelmise aasta 17. detsembril jõustus ebaausa konkurentsi takistamise ja ärisaladuse kaitse seadus ning sellega seotud muudatused karistusseadustikus ja menetlusseadustikes. Seaduse eesmärk on Eesti õigusesse üle võtta sätted, mis sisalduvad Euroopa Liidu ärisaladuse kaitse direktiivis.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt