• Jaga lugu:

    Toitlustusäride TOP: makroonid ja kohalikud kliendid tõid kasumi koroonale vaatamata

    Vaid mõni kuu enne esimest koroonalainet Rotermanni kvartalis uue kohviku avanud ja toitlustusettevõtete TOPi esikümnesse jõudnud Levieri omanik ja juht Angeelika Kang on uhke, et suutsid toonasest lockdownist selliste tulemustega läbi tulla. Oma osa oli ka õnnelikul juhusel, mis tõi kaasa makrooniralli. Ent eelkõige oldi edukad tänu sellele, et panustati kohalikule kliendile. Turistid on pigem lisaboonus, sest ka nemad tulevad meelsasti sinna, kus söövad kohalikud.  

    Toitlustusettevõtete TOPis, mis avalikustatakse veebruaris, on kiir- ja tänavatoidu pakkujad üsna kõrgetel kohtadel. Angeelika Kangi hinnangul on selliste toidukohtade eeliseks hõlpsalt transporditav toit, mis ei kaota teel olles oma omadusi.

    KPMG audiitor Helen Veetamme arvates oleks aga majutus- ja toitlustussektoril, mis on kaks aastat tegutsenud kestva teadmatuse tingimustes, igati põhjust valitsuselt täiendavat abi saada, sest enne koroonat andis see tööd igale 20. Eesti inimesele. Toitlustusäris tegutsejatel soovitab ta aga vaadata väljapoole Tallinna, sest koroonaga on Eesti inimesed avastanud siseturismi.

    Sisu on kättesaadav ainult tellijale.

    logi sisse!

    undefined

      Telli Äripäev
      Jaga lugu:
    • Hetkel kuum

    Küpsised

    Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

    Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.