• Jaga lugu:

  Kas diiselautod kaovad mõne aasta pärast

  Elzbieta BienkowskaFoto: Scanpix

  Saates arutlevad kolm Eesti autoajakirjanikku autonduse tuleviku üle järgneva 10-20 aasta perspektiivis. Kas diiselautod tõesti kaovad tänavatelt ning asenduvad elektriautodega, nagu väitis eelmisel nädalal Poola päritolu Euroopa Komisjoni siseturuvolinik Elzbieta Bienkowska?

  Mis seisus on isejuhtivate autode areng? Kas tõesti on need aastal 2025 meie teedel saanud tavapärasteks? Milliseid alternatiivkütuseid me lähitulevikus kasutama hakkame? Milliseid perspektiive loob meie autovedajate tänavu avatav esimene LNG tankla? Stuudios on Tehnikamaailma peatoimetaja Tõnu Ojala, Autolehe toimetaja Elmar Ots ning saatejuht Tõnu Tramm.
  Saadet toetab Škoda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Elektriautotootjad SECiga pahuksis
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Tööstur: tootjad peaksid julgemalt hindu tõstma
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".