Äripäev • 3. oktoober 2018 kell 7:52

Millega üllatas Eesti jõukamate edetabel?

Toomas Annus  Foto: Eiko Kink

Täna ilmus värske Eesti rikaste TOP. Tänavuse rikaste edetabeli suurimatest üllatajatest, uutest tulijatest ja tabeli koostamise tagamaadest rääkis hommikuprogrammis Äripäeva peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi.

Lisaks oli stuudios Tallinna börsi väikeinvestor Elmo Somelar, kellega rääkisime märkidest, mis viitavad börsikrahhi lähenemisele. Milliseid muudatusi on investor oma portfellis teinud, kust leida turvasadamat ja mida soovitas ta hulljulgetele tootluse otsijatele, kuuleb hommikuprogrammis pikemalt.

Juttu tuli ka sellest, kes on majandusdiplomaat ja kuidas saab ta ettevõtjale abiks olla. Külas Stockholmi saatkonna majandusdiplomaat Tiiu Mõtus.

Stuudios Priit Pokk ja Birjo Must.

Hetkel kuum