Rikaste TOP: Eesti majanduse kaks trendi

Foto:
Jaga lugu:
TOP
Ainult tellijale

Sel aastal iseloomustab Eesti majandust kaks positiivset ning omavahel tihedalt seotud suundumust, mis on juba mõjutanud ja kindlasti mõjutavad ka järgnevatel aastatel Äripäeva rikaste edetabelis toimuvaid liikumisi.

Eesti ülevõtutehingute turg on väga aktiivne ehk ettevõtteid müüakse ja ostetakse. Mitu aastat Äripäeva rikaste edetabelis olnud ettevõtjad on oma elutöö rahaks teinud. Võib olla kindel, et teenitud summad ei jää pangakontole tolmu koguma, vaid investeeritakse tagasi ettevõtlusse.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt