Äripäev • 20. märts 2019 kell 12:00

Mis toimub liisinguturul?

Aasta alguses teatas üks Eesti pank, et tõstab otsustavalt sõidukite liisingu intressi. Kas teised pangad on sellega kaasa läinud? Millised võimalused on ettevõtetel veel oma autoparki finantseerida ja millal tasub valida tavaline, millal täisteenusliising?  Foto: Scanpix

Aasta alguses teatas üks Eesti pank, et tõstab otsustavalt sõidukite liisingu intressi. Kas teised pangad on sellega kaasa läinud? Millised võimalused on ettevõtetel veel oma autoparki finantseerida ja millal tasub valida tavaline, millal täisteenusliising?

Saates "Ärikliendid roolis" on kaks oma alla tippspetsialisti, kes pakuvad erinevaid rahastamisvõimalusi: klassikalise liisingfirma esindaja, SEB Liisingu juht Rein Karofeld ja täisteenusliisingu pakkuja, ALD Automotive'i müügijuht Risto Ojassaar.

Saadet juhib Tõnu Tramm.

Kuulake saadet "Ärikliendid roolis" Äripäeva podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum