• Jaga lugu:

  Hea finantsjuht peab numbriarmastuse kõrval oskama rääkida lugu

  Reedeses hommikuprogrammis rääkisime Iizi Kindlustusmaakleri juhatuse liikme Kaido Kepiga riski- ja finantsjuhtimisest.Foto: Andras Kralla

  "Minu arvates on hea finantsjuht kõigepealt inimene, kes tahab aru saada ärist, kus me oleme, ja sellest, mis kliendid on ja mis nende eelistused on," lausus reedeses hommikuprogrammis Iizi Kindlustusmaakleri juhatuse liige Kaido Kepp.

  "Ja loomulikult armastab numbreid. Aga minu arvates on oluline ka see, et peab oskama rääkida seda lugu, mis need numbrid tähendavad – nii ettevõtte aktsionäridele, klientidele, laiemale publikule. Siis, ma arvan, on juba päris hea finantsjuht," lisas ta.
  Sellest, kas ja kuidas lammutab teise pensionisamba vabatahtlikuks muutmine Eesti kapitalituru ning millised on alternatiivid pensionifondide rolli täitmiseks, rääkisime FinanceEstonia kapitaliturgude töögrupi juhi Aare Tammemäega. Loe intervjuud Tammemäega siit.
  See nädal ilmus samuti uudis, et Tööandjate keskliidu juht Toomas Tamsar ametis ei jätka. Uurisime organisatsiooni volikogu esimehelt Kai Realolt, kuhu ja mis plaanidega edasi liigutakse. Kas uus juht on juba silmapiiril, millised nõudmised talle esitatakse ning milliseid muutusi oodatakse?
  Hommikuprogrammi vedasid Priit Pokk ja Indrek Mäe.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.