Indrek Mäe • 14. november 2019 kell 9:36

Krõpsupakk võib aidata konflikte lahendada

Aasta koolitaja Jaanus Kangur.  Foto: Andres Haabu

Neljapäevases hommikuprogrammis oli külas Äripäeva Personaliuudiste veebi ja Pärnu Konverentside poolt aasta koolitajaks valitud Jaanus Kangur, kellelt uurisime, kuidas püsida tipus ning milliseid põhimõtteid selleks tuleb järgida.

Kangur avaldas ühe kurioosse loo sellest, kuidas konflikti lahendada. Ta avaldas, kui konfliktne on üks tüüpiline eestlane ja kuidas saab inimesi mõjutada.

Kuula intervjuud siit:

SEB on valmis saanud värske majandusprognoosi ning see ei tõota Eestile midagi head. Kas peame hakkama valmistuma kriisiks ning kuidas seda kõige paremini teha, uurisime SEB majandusanalüütikult Mihkel Nestorilt. "Praeguste hinnatasemete juures mängivad kõik mängu, kus muusika käib ja üks tool jääb koguaeg vähemaks," kirjeldas Nestor tänast olukorda. „Börsidele võib oodata ajutisi paanikahoogusid,“ sõnas ekspert.

Kuula intervjuud siit:

Külas käis aasta noore naisettevõtja tiitlile kandideeriv Mari-Liis Lind, kes tegeleb naiste ettevõtlusesse ja ITsse motiveerimise programmide algatamisega ja on viimased poolteist aastat vedanud laste loovuskiirendit nimega Vivita. Lind rääkis muu hulgas sellest, mis põhjustel on naisi ettevõtluses vähem kui neid võiks olla.

Kuula intervjuud siit:

Hetkel kuum