Neeme Korv • Rivo Sarapik • 21. november 2019 kell 7:29

Kiire kasum Coop Panga aktsiaga, aasta töösturi vallutus ja asjatu jalavärin

Coop Panga juht Margus Rink.  Foto: Liis Treimann

Neljapäevases Äripäeva Raadio hommikuprogrammis kõlas värskelt aasta töösturiks valitud Cleveroni asutaja Arno Kütt. Samuti rääkisime Coop Panga aktsiaga kiire kasumi teenimisest ning asjatust kriisihirmust.

Arno Kütiga tegime juttu Eesti tööstuse seisust ja ettevõttega seotud uudiseid. Mõistagi küsisime ka, mis tunne on aasta töösturi tiitlit kanda.

Kuula intervjuud siit:

Äripäeva börsitoimetaja Indrek Mäega vaatasime üle Coop Panga aktsiaemissiooni hetkeseisu ja kuulsime ka, kas ja millisele seisukohale märkimise küsimuses on asunud Investor Toomas. Samuti rääkisime, kui hea on Coop Panga aktsia lühiajalise kasumi teenimiseks.

Kuula intervjuud siit:

Meis kõigis on peidus hea avalik suhtleja, tuleb lihtsalt oma trumbid üles leida. Kuidas ületada häbi ja hirme, sellest rääkis publitsist ja strateegilise kommunikatsiooni ekspert Raul Rebane, kelle sulest ilmus paar päeva tagasi raamat "Hirmust eduni". Juttu tuleb sellestki, kas kommunikatsiooni põhitõed ikka kehtivad ajal, mil üks poliitiline skandaal ühiskonnas ajab teist taga.

Kuula intervjuud siit:

Äripäeva Infopangas on valmis saanud masina- ja metallitööstuse kvartaliraport. Sektorit analüüsisid Infopanga konkurentsiraportite projektijuht Sigrid Kõiv ja Tööstusuudiste toimetaja Harro Puusild.

Kuula intervjuud siit:

Hommikuprogrammi toovad teieni saatejuht Neeme Korv ja uudistetoimetaja Rivo Sarapik.

Hetkel kuum