Neeme Korv • 27. märts kell 10:27

Vana merekaru elutarkus: see kriis pole maailmalõpp!

Tallinki kaubalaeva Regal Star kapten ja ühtlasi menukas kirjanik Lembit Uustulnd.  Foto: Raul Vinni, Saarte Hääl

Vaimne surutis painab koroonakriisis meid kõiki, vääramatu jõu mõjul ootamatult isolatsiooni surutud inimesi. Kuidas sellest terve mõistusega välja tulla, räägib kogenud meremees Lembit Uustulnd Äripäeva raadio saates "Kuum tool".

Selle pingega kohanemine ja toimetulek on lähiajal meie suurim väljakutse, millest sõltub ühiskonna turvatunne ja hakkamasaamine vältimatult saabuva majanduslangusega.

Meremehe elu sunnib piiratud oludega harjuma. Saates kuulete intervjuud elukogenud meremehe kapten Lembit Uustulndiga. Külaline on Tallinki kaubalaeva Regal Star kapten ja ühtlasi menukas kirjanik, kes meretööga kaasnevaid pingeid ja piiranguid on mõtestanud ka oma raamatutes.

Räägime ka sellest, millisena maailm võiks sellest kriisist väljuda.

Saatejuht on Neeme Korv.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum