Burgerit võivad kõik müüa, aga sinna juurde tekkivat emotsiooni mitte, rääkis neljapäevases hommikuprogrammis noor ettevõtja Kris Süld.

- Kris Süld (vasakul) rääkis tänases hommikuprogrammis sellest, miks muu hulgas ei taha VLND Burger kasvad liiga suureks.
- Foto: Silver Tõnisson
Süldi Viljandist alguse saanud söögikoht VLND Burger on vaid paari tegevusaastaga pääsenud maineka reisisaidi Euroopa parimate burgerite nimistusse ning leidnud püsikoha nii Tallinnas kui Tartus. Uurisime Süllalt, kuidas karantiin üle elati ning millised on burgeripakkuja kaugemad sihid.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Artikkel jätkub pärast reklaami
Seotud lood
Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) annab toetust liigiti kogutud jäätmete ringlussevõtu suurendamiseks. Ettevõtted saavad toetust küsida ettevalmistavateks tegevusteks, jäätmete ringlussevõtuks ning jäätmearuandluse liidestamiseks riikliku infosüsteemiga. Alates 24. maist saavad toetust taotleda kõikide jäätmeliikide töötlejad.