• Jaga lugu:

  Rail Baltic värbab: projektis osalemine avab uksi rahvusvahelisele turule

  Rail Baltic Estonia personalivaldkonna äripartneri Eela Velströmi sõnul võimaldab organisatsiooni kiire kasv teha ka kiirelt karjääri.Foto: Äripäev

  Rail Baltic Estonia kasvab lähiaastail kolmekordseks. Milline on tehnoloogiliselt kiiresti arenevas valdkonnas olukord tööjõuga ning millised on Rail Balticu kui tööandja eripärad, räägib saates "Minu karjäär" ettevõtte personalivaldkonna äripartner Eela Velström.

  "Me püüame turult parimaid olemasolevaid spetsialiste. Meie konkurentsieelis on meie projekti suurus, maht, unikaalsus, kaasaegsus ja just see, et me alles nii-öelda loome oma organisatsiooni, meil on kõigil võimalus panna sellesse oma osa, kõiki kuulatakse, kõik on omavahel tuttavad - kasvame koos suureks," rääkis Velström töötajate otsimisest.
  Veel lisas Eela, et kaasaegne raudteevaldkond on kiiresti arenev ning rahvusvaheline, mis võimaldab palju reisimist ja soovi korral enese proovilepanekut üle kogu maailma.
  Lisaks arutleme saates, millised trendide muutused tööjõuturul on toimunud, millised väljakutsed tööandjaid ees ootavad ning mida kujutab endast kaasaegne tööprotsess.
  Saadet juhib Mai Kroonmäe.
  Kuula siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Börs: tehnoloogiasektor tõi turgudele suure tõusu
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
Välisturistide arv jäi oktoobris kriisieelsele poole võrra alla
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Eurogrupi juht: hindade tõus jääb ajutiseks
Inflatsioonisurve Euroopas jääb tõenäoliselt ajutiseks, isegi kui hinnatõus aeglustub oodatust aeglasemalt, vahendab Bloomberg eurogrupi presidendi Paschal Donohoe öeldut.
Inflatsioonisurve Euroopas jääb tõenäoliselt ajutiseks, isegi kui hinnatõus aeglustub oodatust aeglasemalt, vahendab Bloomberg eurogrupi presidendi Paschal Donohoe öeldut.