• Jaga lugu:

  Sideturu trend: klienti hoiab hea teenindus, mitte madal hind

  Tele2 interneti teenuse äri juhi Linda Marie Ormuse sõnul on mobiilses maailmas hinnavahed nii väikesed, et rolli hakkavad mängima teised tegurid. Foto: Erakogu

  Kuna hinnavahed eri operaatorite teenuste vahel ei ole meeletud, on kliendi jaoks mõne euro säästmise asemel olulisem teeninduse kvaliteet. Ehk et kliendile pakutaks täpselt seda, mille järele on vajadus, ning tullakse soovides vastu, rääkis saates "Alustava ettevõtja A&O" Tele2 interneti teenuse äri juht Linda Marie Ormus.

  "Hinnasõda me saame kõik pidada, kui me väga tahame, kuid hind lõpuks ei ole määrav. Olen näinud piisavalt neid ettevõtteid, kes liiguvad odavama pakkumise pealt üle lihtsalt sellepärast, et olla kliendina hoitud," rääkis Ormus saates teeninduse olulisusest.
  Mida kvaliteetsem, kiirem ja turvalisem on internetiühendus, seda kindlam on, et ettevõte saab pühenduda oma äritegevusele. Internetiühendusele keskenduvas saates saavad vastuse küsimused, millele peaks teenusepakkujat ja paketti valides mõtlema, kas eelistada mobiilset- või püsiühendust, miks tasub luua ärikliendi konto ja mille kõige puhul saavad abikäe ulatada klienditeenindajad.
  Saates jagab oma mõtteid ja teadmisi telekommunikatsioonioperaatori Tele2 interneti teenuse äri juht Linda Marie Ormus, saadet juhib Mai Kroonmäe.
  Kuula saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kruuda lahkub EOK täitevkomiteest
Neljapäeval, 26. mail kogunenud EOK täitevkomitee esitab EOK täiskogule ettepaneku vabastada Oliver Kruuda EOK täitevkomitee liikme kohalt.
Neljapäeval, 26. mail kogunenud EOK täitevkomitee esitab EOK täiskogule ettepaneku vabastada Oliver Kruuda EOK täitevkomitee liikme kohalt.
Ameerika sanktsioonid lõpetavad Venemaa autotootja koostöö Volkswageniga
Neli aastat pikendust saanud USA sanktsioonid, mis olid õhus Vene oligarhi Oleg Deripaskaga seotud autotootjale GAZ, rakendusid eile ja see lõpetab ettevõtte koostöö Volkswageniga Nižni Novgorodi tehases, kirjutab Finmarket.
Neli aastat pikendust saanud USA sanktsioonid, mis olid õhus Vene oligarhi Oleg Deripaskaga seotud autotootjale GAZ, rakendusid eile ja see lõpetab ettevõtte koostöö Volkswageniga Nižni Novgorodi tehases, kirjutab Finmarket.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.