16 aprill 2018

Woltides võidad hinnalist tööaega!

Foto: Kate Prihodko

Kuidas teha kolleegid rõõmsaks? Kuidas olla töiselt tõhusam, võita hinnalist aega? Wolt aitab Tallinnas ja Tartus muuta kontorielu korraldamise mugavaks. Suupisted koosolekule, toidud peolauale, kingitused sünnipäevalapsele või äripartnerile saad nüüd imelihtsalt tellida Wolti äpiga ja arve tuleb automaatselt raamatupidaja meilboksi.

See äpp sinu taskus, millega tellid õhtuti lemmikrestoranist toitu koju, saab muuta tõhusamaks ka su elu kontoris. Siin on viis moodust:

1. Tähtpäevad

Olgu see ettevõtte oluline verstapost või töötaja sünnipäev, Woltiga kaob kogu stress tähtsate sündmuste tähistamisel. Naistepäeval üllata firma naissugu FleuRRoyale by Peter Boeijkensi unistuste lillekimbuga ja näiteks Boosti smuutidega. Vastlapäeval aga wolti kuklid kohale Restoran Vegan Vst või Reval Cafést. Lase sünnipäevalapsel ise valida, millega kolleege kostitada. Woltis on üle 250 restorani, oma lemmiku leiavad kõik. Sina aga ära unusta talle lillekimpu tellida või midagi kihisevat SIP Õlle- ja Veinipoest.

Foto: Kate Prihodko

2. Koosolekud

Kuidas muuta tüütud koosolekud elavaks ja osalised erksaks? Telli korvitäis saiakesi Bekker Pagariärist või unelmate vahvlid Vahvlihaldjatelt. Kui tahad üllatust valmistada, telli hoopis jäätist. Tõelist Itaalia jäätist teeb Gelato Ladies, kerge vimkaga magustoidu saad Jätsirullist. Igapäevaselt hoia aknalaual kauss kommidega, mille Wolt toob kohale Kalevi Šokolaadipoest. Tähtis kliendikohtumine läheb kindlasti paremini, kui laual on Pagari Liisu martsipanipulgad või kvaliteetsed juustud Juustukuningatest.

3. Sööge koos!

Kõige toredamad koosviibimised on need, kus polegi suurt midagi tähistada. Motiveeri töötajaid näiteks reedeste ühiste lõunatega. Lase ühel töötajal valida igal esmaspäeval, millisest restoranist kõhutäis tellida. Sedasi avastab kollektiiv uusi põnevaid maitseid. Paljud meie partnerid on loonud suuremale seltskonnale sobivaid eripakkumisi. Näiteks Subway Subi kandik 16 suupärase võileivaga toidab lausa 8 inimest ja neid on võimalik korraga tellida kas või 5 tükki. Kui aga tahad kindel olla, et kogu kamp alustab töönädalat tegusalt, telli esmaspäevane hommikusöök kohvikust Rukis.

Foto: Kate Prihodko

4. Kingitused partneritele

Kas tähtsate partnerite sünnipäevad mitte ei saabu alati ootamatult? Vahel on kiire tempo juures võimatu ise kohale minna. Wolt on mugav lahendus. Toidu saad tellida otse kingisaajale, arve tuleb aga automaatselt raamatupidaja meilboksi. Sinule jääb vaid valimise rõõm ja ka selle oleme teinud võimalikult lihtsaks. Äpis on karussell “Kontorisse!”, millest leiad suurepärased kingituste ideed. Jah, enam ei pea töötajate ja partnerite jõulukingitusi oktoobris planeerima hakkama!

5. Kiida, tunnusta ja premeeri!

Kiitmine ja tunnustamine on käpas aga kuidas premeerida? Kingi kuu parimale töötajale Wolti kinkekaart. Wolti kinkekaardid on saadaval väärtuses 10–200 €. Kinkekaart saadetakse pärast ostu sooritamist sinu e-postkasti, saad selle mugavalt töötajale edasi saata või välja printida ja esmaspäevasel koosolekul auväärselt üle anda.

Foto: Kate Prihodko

Woltiga tellides ei pea sularahaga arveldama. Pärast ostu sooritamist tuleb arve e-kirjaga. Oma Wolti kontole saad lisada ettevõtte krediitkaardi andmed ja raamatupidaja e-posti aadressi. Sedasi läheb arve otse raamatupidajale. Soovitame teha tellimus piisava ajavaruga, et restoranid jõuaksid selle kenasti valmis teha.

Juba sügisel saad luua ettevõtte Wolti konto, mis võimaldab firma nimega arveldamist. Kontole saad lisada kasutajaid, märkides igale kasutajale arveldamise limiidi. Kui tahad olla esimeste seas, kes Wolti äriplatvormi hüvesid tundma saab, siis kirjuta doris@wolt.com. Võtame sinuga ühendust!

Lae äpp telefoni www.wolt.ee ja woltima!

Hetkel kuum