Artikkel
 • Kuula

  CHOCO – säravalt mahe

  Arens Choco on ilus näide sellest, kuidas köögisisustuses kohtuvad läbimõeldud lahendus, maalähedaselt elegantsed pruunid toonid ning kvaliteetsed materjalid.

  Fenix nano pruun toon koos Larvik antiikspooniga loob maheda koosluse, mida on lihtne sobitada erivasse interjööri. Choco tooni on lihtne kombineerida paljude teiste materjalidega, olgu selleks siis valgeks värvitud raamuks, naturaalne tammespoon või laialdase toonivalikuga dekoormelamiin.
  Köögilahendus hõlmab eneses köögisaart, milles loob avarust HELIX klaasriiul koos efektse valgustusega. Akna kõrval olev COMBOLINE riiulisüsteem lisab mugavust, sulandub ruumi ideaalselt ning annab ruumile sisu. Ideaalsüvistusega valamu ja sisseehitatud õhupuhastajaga pliidiplaat köögi saare osal toovad esile minimalismi ja praktilisuse köögi kasutajale.
  BORA pliidiplaadid õhupuhastajaga leiavad järest rohkem klientide usaldust ja loovad uusi võimalusi köögi kujundamisel. Selle asemel, et lasta küpsetusaurudel ja -lõhnadel kodus levida, tõmbavad BORA pliidiplaadi tõmbeseadmed need ära otse potilt, röstilt, pannilt või grillilt. Selleks kasutab BORA ristvoolu, mis toimib väga tõhusalt.
  Arensi valikus on 12 erivevat Fenix nano tooni. Materjal on muutunud nii populaarseks, et sellest on toodetud kümneid tuhandeid kööke. Sisekujundajate ja klientide eelistusel on mitmeid põhjusi – antud materjal on ilus, puudutamisel siidine ning mattpindadest väga mugavalt puhastatav. Arensi valikus olev Fenix nano materjal on kahepoolse nanopinnaga ning selle servad on kanditud lasertehnoloogiaga.
  Lasertehnoloogia on võrreldes tavalise, vananenud liim+kant tehnoloogiaga oluline edasiareng. Laser aktiveerib spetsiaalse servakandi fusioonkihi, kiht sulab ja servakant surutakse plaadi külge, tekib praktiliselt nähtamatu ühenduskoht. Erinevatest serva kantimise tehnoloogiatest on lasertehnoloogia kõige vähem energiat tarbiv, tootmisprotsess on puhas liimijääkidest ja kahjulikest liimi aurudest, samuti ei satu kliendile koju liimist erladuvaid ebameeldivaid lõhnu ja kahjulikke ühendeid.
  Kuna puudub nähtav liimi joon, on mööblidetailide pind palju ühtlasem ja puhtam. Vananenud liim+kant tehnoloogia puhul, nagu EVA ja PUR liim on jooned nähtavad. Aja jooksul koguvad liimühendused mustust või kolletuvad UV-kiirguse ning puhastusvahendite tõttu. Liimijoonte füüsiliselt kahanemise ja paisumise tõttu tekib ka bakteritele soodne kasvukoht.
  Laserkanditud tooted on visuaalselt kenamad ja nende ühtlasemat pinda on kergem puhastada. Detailide serva sulandunud servakandi ühendus on tugevam, nii möemperatuuri kõikumistele.

  Arens kandib juba 2015. aastast kõik mööbli karkassid ja mööbli fassaadid laserservakandiga! Arensi salongid asuvad Tallinnas ja Tartus, lisaks edasimüüjad üle Eesti. Vaata ka www.arens.ee

 • Hetkel kuum
Mihkel Nestor: liiga kallis elu peatab nii majanduskasvu kui inflatsiooni
Soodsad energiahinnad, toiduainete hinnatõusu pidurdumine ja tarbijate vähenenud maksevalmidus on pannud inflatsioonile aeglasema käigu. Kui see püsima jääb, võime unistada ka intressitõusude peatumisest, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Soodsad energiahinnad, toiduainete hinnatõusu pidurdumine ja tarbijate vähenenud maksevalmidus on pannud inflatsioonile aeglasema käigu. Kui see püsima jääb, võime unistada ka intressitõusude peatumisest, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Mihkel Nestor: liiga kallis elu peatab nii majanduskasvu kui inflatsiooni
Soodsad energiahinnad, toiduainete hinnatõusu pidurdumine ja tarbijate vähenenud maksevalmidus on pannud inflatsioonile aeglasema käigu. Kui see püsima jääb, võime unistada ka intressitõusude peatumisest, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Soodsad energiahinnad, toiduainete hinnatõusu pidurdumine ja tarbijate vähenenud maksevalmidus on pannud inflatsioonile aeglasema käigu. Kui see püsima jääb, võime unistada ka intressitõusude peatumisest, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Inflatsioon muudab luksuslikud käekotid ostjale taskukohaseks
Luksustööstus on tunnistajaks aeglustumisele, kuna tarbimiskulutusi mõjutavad kõrge inflatsioon ja hirm globaalse majanduslanguse ees, vahendas Yahoo Finance.
Luksustööstus on tunnistajaks aeglustumisele, kuna tarbimiskulutusi mõjutavad kõrge inflatsioon ja hirm globaalse majanduslanguse ees, vahendas Yahoo Finance.
Reaalajas börsiinfo
Äri Eestimaal: Ida-Viru õlu kolib plekkpurki ja sihib välismaad
Koroonakriisis tekkinud raskuste tõttu on Purtse pruulikoda otsinud uusi eksporditurge ning käesoleval aastal on juba leitud kliente nii Itaaliast, Prantsusmaalt kui ka Bulgaariast. Ukraina sõja tõttu tekkinud kriis pani käsitööõlletootja aga vahetama isikupärase kujuga pudelid plekkpurkide vastu.
Koroonakriisis tekkinud raskuste tõttu on Purtse pruulikoda otsinud uusi eksporditurge ning käesoleval aastal on juba leitud kliente nii Itaaliast, Prantsusmaalt kui ka Bulgaariast. Ukraina sõja tõttu tekkinud kriis pani käsitööõlletootja aga vahetama isikupärase kujuga pudelid plekkpurkide vastu.
Kullafond: noor miljonär hoiab abikaasaga rahakotid lahus
Äripäeva raadio igihaljaste saadete sarja seekordne saade oli esimest korda eetris 2022. aasta juunis.
Äripäeva raadio igihaljaste saadete sarja seekordne saade oli esimest korda eetris 2022. aasta juunis.
Cleantech: kuidas Eesti iduettevõte Bangladeshis maailma päästab
Seekordses „Cleantechi“ saates on külas Reverse Resourcese asutaja ja tegevjuht Ann Runnel ning Cleantech Estonia uus juht Kädi Ristkok.
Seekordses „Cleantechi“ saates on külas Reverse Resourcese asutaja ja tegevjuht Ann Runnel ning Cleantech Estonia uus juht Kädi Ristkok.
Meedialiit: valitsus otsustas tõsta ajakirjanduse käibemaksu. Võrklaev: otsuse teeme esmaspäeval Igor Rõtov: see on lühinägelik otsus!
Eesti Meediaettevõtete Liiduni on jõudnud kuuldused, et valitsuskoalitsioon otsustas neljapäeva pärastlõunal tõsta ajakirjanduse tellimustele kehtivat käibemaksumäära 4 protsendipunkti võrra. Rahandusminister Mart Võrklaev sõnas, et valitsus teeb otsuse esmaspäeval.
Eesti Meediaettevõtete Liiduni on jõudnud kuuldused, et valitsuskoalitsioon otsustas neljapäeva pärastlõunal tõsta ajakirjanduse tellimustele kehtivat käibemaksumäära 4 protsendipunkti võrra. Rahandusminister Mart Võrklaev sõnas, et valitsus teeb otsuse esmaspäeval.
Keskkriminaalpolitsei uurib Olerexi võimalikku rohepesu Lisatud Olerexi kommentaar
Keskkriminaalpolitsei ja keskkonnaameti ametnikud puistasid eile Olerexi kontorit, et selgitada välja, kas Olerex esitas maksuametile teadlikult valeandmeid seoses biokütuse nõudega.
Keskkriminaalpolitsei ja keskkonnaameti ametnikud puistasid eile Olerexi kontorit, et selgitada välja, kas Olerex esitas maksuametile teadlikult valeandmeid seoses biokütuse nõudega.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.