Vanad tegijad Rikaste TOPis

Tiit Vähi  Foto: Andras Kralla

Rikaste TOPis on 70aastaseid ja sellest vanemaid kokku 29. Kõige vanem on 79aastane Jaan Kabin, kes asub 294. kohal.

Kabin on kontserni EKE Invest üks omanikest. EKE Invest on omanike seas ASis Desintegraator, ASis Pärnu Plaaditehas, Värska Sanatooriumis ja Pärnu sanatooriumis Tervis. EKE Investi kontserni käive oli eelmisel aastal 14,8 miljonit eurot, kasvades võrreldes aasta varasemaga 1,1 miljoni euro võrra. Kontserni omakapital suurenes 2,6 miljoni euro võrra. Kasum võrreldes aasta varaemaga kahanes turu- ja tööjõusituatsioonist tingituna 0,5 miljoni euro võrra ja oli kokku 4,6 miljonit eurot. Siiski oli EKE Invest jätkuvalt väga kasumlik ja tema puhasrentaablus ulatus 36%ni.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum