• Jaga lugu:

  Suure seltskonna server

  Prioris ZX 5133MP on multiprotsessortehnikal põhinev võimas PC-server, mis on mõeldud peamiselt ärirakenduseks. Server sobib hästi suurt jõudlust nõudval andmebaasihõivel. Samuti on Prioris ZX WWW-server ning töötab hästi prindi- ja failiserverina suurearvulise kasutajaskonnaga võrkudes. Serveri väljavahetamisel on oluline, et õnnestuks kasutada firmas olemasolevat tarkvara.
  Prioris ZX 5133MP on multiprotsessorarhitektuuriga server: on võimalus valida ühe, kahe või nelja Pentium 133 MHz protsessoriga süsteem. Tütarkaartide abil saab 133 MHz Pentiumid hõlpsalt välja vahetada kõrgema taktsagedusega Pentiumite vastu, kaasa arvatud Pentium Pro. Mälu (ECC omadustega) saab standardsete SIMM-moodulite abil laiendada kuni 768 MBni. 7 integreeritud hot-swap-kettapesa tagavad üle 800 GB kõvakettaruumi.
  Multiprotsessorsüsteemil on iga protsessori kohta 1 MB välist tagasikirjutusega vahemälu (ühe protsessoriga variandil 512 kB), lisaks ülikiire paralleelsetel siinidel põhinev PCI lokaalsiiniarhitektuur ja SCSI-2 Fast Wide sisend/väljund-kontroller.
  Kiire SCSI-2 Fast Wide RAID-kontroller kaitseb massmäluseadmete põhjustatud andmekadude eest. RAID on spetsiaalne tehnoloogia, mis tagab andmete säilimise ka kettaseadme rikke puhul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.