9. aprill 1996 kell 22:00

Suure seltskonna server

Prioris ZX 5133MP on multiprotsessortehnikal põhinev võimas PC-server, mis on mõeldud peamiselt ärirakenduseks. Server sobib hästi suurt jõudlust nõudval andmebaasihõivel. Samuti on Prioris ZX WWW-server ning töötab hästi prindi- ja failiserverina suurearvulise kasutajaskonnaga võrkudes. Serveri väljavahetamisel on oluline, et õnnestuks kasutada firmas olemasolevat tarkvara.

Prioris ZX 5133MP on multiprotsessorarhitektuuriga server: on võimalus valida ühe, kahe või nelja Pentium 133 MHz protsessoriga süsteem. Tütarkaartide abil saab 133 MHz Pentiumid hõlpsalt välja vahetada kõrgema taktsagedusega Pentiumite vastu, kaasa arvatud Pentium Pro. Mälu (ECC omadustega) saab standardsete SIMM-moodulite abil laiendada kuni 768 MBni. 7 integreeritud hot-swap-kettapesa tagavad üle 800 GB kõvakettaruumi.

Multiprotsessorsüsteemil on iga protsessori kohta 1 MB välist tagasikirjutusega vahemälu (ühe protsessoriga variandil 512 kB), lisaks ülikiire paralleelsetel siinidel põhinev PCI lokaalsiiniarhitektuur ja SCSI-2 Fast Wide sisend/väljund-kontroller.

Kiire SCSI-2 Fast Wide RAID-kontroller kaitseb massmäluseadmete põhjustatud andmekadude eest. RAID on spetsiaalne tehnoloogia, mis tagab andmete säilimise ka kettaseadme rikke puhul.

Hetkel kuum