23. mai 1996 kell 22:00

Coca-cola mures siseturu pärast

Veel Eesti siseturust ja selle kaitsmisest. Üleeile kogunesid Eesti tööstuse ja tööandjate keskliidu, põllumajandus- ja töötleva tööstuse liitude esindajad ühisnõupidamisele. Nõupidajate lõpptõdemus on selge: siseturu kaitse on vältimatu ja selleks peab kasutama oskuslikku tururegulatsiooni ja tollipiiranguid.

Eilse Sõnumilehe eelpool nimetatud nõupidamist puudutava artikli juurde oli lisatud ka uudisfoto. Pildil oli teiste asjameeste hulgas ka ASi Eesti Coca-Cola Joogid peadirektor Ants Kotkas. Kõik mehed olid pildi allkirja järgi ühte meelt: tootjate kannatus on lõpukorral.

Äripäeva huvitab, kas Coca-Colat on nüüd hakatud valmistama kohalikust toorainest, mille tootjad vajavad hädasti kaitset? Ning teine küsimus, millistele toodetele rahvusvahelise hiigelkontserni Coca-Cola ühe tehase peadirektor soovib tollipiiranguid kehtestada?

Hetkel kuum