3. september 1996 kell 22:00

Homme algab Metec 96

Homme algab Tallinnas Kalevi spordihallis kahepäevane metallialane mess Metec 96, kus osaleb 31 firmat Balti riikidest, Skandinaaviast, Venemaalt, Saksamaalt ja Slovakkiast.

Metec toimub teist korda ja on suunatud võrdlemisi kitsale ringkonnale. Messi eesmärk on aidata metallialal tegutsevatel firmadel luua väliskontakte ja jagada infot uutest tehnoloogiatest ning eurostandarditest.

Messi korraldab AS SDM Näitused.

«On näha, et Eesti metalliturg on kitsenenud,» ütles SDM Näitused tegevdirektor Kaljo Kahro. «Samuti ei toimi Eesti enam transiitmaana. Eks siin lasub «põhisüü» muidugi Venemaal, import sealt on vähenenud just toodete madala kvaliteedi ja kõrgete hindade tõttu. Vaatamata aga impordi vähenemise-le ei ole Eestil mõtet muretseda, sest meie turg on välja kujunenud ja tasakaalustunud,» lisas Kaljo Kahro eilsel pressikonverentsil. ÄP

Hetkel kuum