• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Huvi väärtpaberiturul osalemise vastu suureneb

  Enne konto avamist tasuks tutvuda eri pankade võimaluste ning hinnakirjadega, sest edaspidise kasutamise seisukohalt on oluline tehingutasu ja märkimishind, mitte konto avamise tasu.
  Üldjuhul saab kommertspankades väärtpaberiarvet avada ning tehinguid sooritada kõikides pangakontorites, aga arvestada tuleks võimalusega, et kontoris valdab väärtpabereid puudutavat infot lisaks kontorijuhatajale vaid üks teller.
  Tallinna Pangas saab väärtpaberitehinguid kõige kindlamini sooritada Vabaduse väljaku kontoris, mis on tihti ülerahvastatud.
  Tallinna Panga esindaja Piret Lõuk kinnitas, et tehinguid saab sooritada põhimõtteliselt kõigis kontorites, kuid arengu käigus võib esineda mõningaid probleeme. Leevendust peaks pakkuma oktoobris tööd alustav EVP-saal Rävala puiesteel, lisas ta.
  Kui Ühispangas väärtpaberikonto omanik esitab ostutaotluse, kuid börsil tehingut ei toimu, tagastatakse talle tehingutasu, mis ületas 70 krooni, ütles panga esindaja Häli Keba.
  Suuremate tehingute puhul on võimalik Hansapangast taotleda tehingutasu vähendamist ühelt protsendilt 0,75 protsendile.
  Hoiupanga tehingutasu protsent suuremate kui 100 000krooniste tehingute korral on 0,5.
  Samuti pakub pank pandi registreerimise teenust, mille hind on 150 krooni, lausus panga finantsturgude teeninduse osakonna juhataja Anneli Truuvert.
  Panti saab registreerida sama hinnaga ka Tallinna Pangas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Juubel: 80aastased Eesti ettevõtjad, kes on jätkuvalt sadulas
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.