23. september 1996 kell 22:00

Krediidiinfo parandab usaldusväärsust

AS Krediidiinfo võeti Euroopa majandus- ja finantsinfofirmade föderatsiooni FEBIS liikmeks.

Krediidiinfo võeti FEBISi liikmeks föderatsiooni aastakonverentsil, mis toimus 11.--13. septembrini Berliinis. Krediidiinfo on esimene Balti riike esindav ettevõte ning seni ka ainus Ida-Euroopa iseseisev krediidiinfofirma föderatsioonis.

FEBISi liikmeks saamisega peaksid tulevikus meie ettevõtja jaoks oluliselt paranema tingimused soodsate laenude ning kaubakrediitide taotlemisel, lausus Krediidiinfo projektijuht Alar Jäger.

Föderatsiooni liikmeks saamine tõstab oluliselt firma usaldusväärsust ja lääne krediteerijad peaksid julgemini aktsepteerima Krediidiinfo reitinguid Eesti firmadele. «Kui me ütleme, et ettevõtte finants-majanduslik olukord on rahuldav, siis seda ka usutakse ja arvestatakse,» ütles Jäger. ÄP

Hetkel kuum