24. oktoober 1996 kell 22:00

Tallinlaste käsutuses on vähemalt viis ujulat

Vähemalt 25 meeetri pikkuse basseiniga üldkasutatavaid siseujulaid on Tallinnas ja selle ümbruses seitse.

Ülevaatetabelis puuduvad andmed Loo, Tallinna 54. keskkooli ja Järveotsa gümnaasiumi ujula kohta. Majanduslike raskuste tõttu oli Loo bassein möödunud aastal avatud vaid jaanuarist märtsini. Jõelähtme vallavalitsuse andmeil peaks saama ka sel hooajal just 1997. aasta esimestel kuudel ujuda. Kahe eelpool nimetatud kooli ujulad avatakse pärast remonti novembri esimestel päevadel. Nenede tunnihinnad ei tohiks kujuneda kõrgemaks kui ülejäänud koolide ujulatel.

Lisaks suurtele siseujulatele pakuvad mõned spordikompleksid oma klientidele või ettetellimisel seltskonnale ka väikseid, näiteks 10meetriseid basseine.

TOPi ja Kalevi ujulas arvestatakse teistest enam klientide erinevate oskustega. Tõsistele ujujatele ja hulpijaile on eraldi rajad.

Kui spordikomplekside korduvpääse seab vaid ühe tingimuse, kordade arvu, siis koolid esitavad lisanõude: abonement kehtib vaid eelnevalt määratud kuupäeval ja kellaajal.

Ka riiete vahetamise tingimused on koolides ja spordikompleksides erinevad. 49. keskkool palub väärisesemed basseini kaasa võtta. Kergetööstuskooli riidehoius on valvur. Ülejäänud ujulais toimib lukustatavate kappide süsteem, ent materiaalset kahju ei hüvitata.

Hetkel kuum