6. märts 1997 kell 22:00

7. märts 1992

Neli aastat missivõistlustele sponsorite otsimisega vaeva näinud Valeri Kirss on nüüd leidnud selle õige nupu, millele vajutada. Esmakordselt pakutakse Eesti missile terveks aastaks ka missitööd. Selle eest lubas hoolitseda Baltimaades AGFAt esindav Jukka Partanen. Seni on misside tööpakkumised piirdunud üksikute reklaamklippidega.

Baltika aktsionäride üldkoosolekul põrkusid kokku A- ja B-aktsiate omanike huvid. Käisid ka jutud eelolevast streigist. Tüli põhjustas see, et osa aktsionäre sai alles nüüd aru, mis on A- ja B-aktsiate vahe. Nimelt annab esimene õiguse 10 häälele, teine vaid 0,1 häälele. Üldkoosolekul võeti vastu otsus, et nii A- ja B-aktsiate omanikul on nüüdsest üks hääl.

Majandusminister Heido Vitsur väitis, et tänavuse aasta esimese poolteise kuuga on Venemaalt Eestisse tarnitud 24 miljoni rubla eest kaupa, samal ajal kui Eestist saadeti vastu vaid 2 miljoni rubla eest. ASi VGT direktor Einar Kuuse teatas, et ainuüksi VGT on esimese poolteise kuu jooksul tarninud Vene Föderatsioonile toodangut 4,8 miljoni rubla ulatuses. Kuuse avaldas imestust, millistest allikatest pärineb majandusministri informatsioon.

Nädala ärimehe rubriigis ilmus intervjuu ehitusminister Olari Taaliga. Ministri hinnangul on valitsus valmis andma vastulööki hiilivale sotsialismile. «Mul ei ole midagi sotsiaaldemokraatlike põhimõtete vastu, aga oleks hea, kui nad võimule tulekuga mõned aastad viivitaksid,» lausus ta. Taal pidas valitsuse üheks tähtsamaks ülesandeks väliskapitali Eestisse meelitamist.

Hetkel kuum