• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  16. mai 1992

  Eesti Panga president Siim Kallas lükkas ümber uudisteagentuuri BNS teate, nagu võrdsustataks rahareformi päeval üks Eesti kroon ühe Saksa margaga. Siim Kallas: «BNS tõlgendas minu sõnu valesti. Eesti kroon seotakse, kuid ei võrdsustata Saksa margaga. DEMi ja krooni omavaheline kurss selgub vahetult enne reformipäeva. Arvan, et Eesti kroon kujuneb tunduvalt väiksemaks kui Saksa mark.»
  Saku õlletehas avas uue keedumaja. See valmis koostöös firmadega Hartwall ja Procordia Beverages. Sündmuse puhul korraldatud pressikonverentsil pakuti ka uut õllesorti Saku Reval Luksus. Ühisettevõtte valmistatud kvaliteetne õlu läheb esialgu vaid ekspordiks.
  Walko peadirektor Sander Karu: «Kui me suudame oma toodangut müüa läänes, siis suudame seda ka idas.»
  Paljud ettevõtted kurdavad, et praeguses majanduslikus kaoses on võimatu edukalt majandada. Walko kohta seda öelda ei saa. Walko on seisukohal, et ka keerulistes oludes on võimalik äri ajada, kuid selleks tuleb teha mittestandardseid otsuseid, riskida ning rohkem tööd teha.
  Neil päevil avati Tallinnas Viru tänavas Baltmani kaubaketi teine kauplus (esimene asub Pärnus, järgmised tulevad Tartusse ja Viljandisse). Äripäeva küsimusele, palju kaupluse kordaseadmine maksma läks, vastas Baltika peadirektor Meelis Milder: ligi poolteist miljonit rubla. Kauplus ise on tõesti esinduslik, alates põrandast ja lõpetades laega. «Müüja naeratus on parim kaup,» toonitas Milder kokkutulnuile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.