• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  TV3 hangib sada uut filmi

  TV3 asepresident Andres Jõesaar ütles, et lepingule kirjutatakse alla selle nädala jooksul. Lepingupartnerit ei soovinud Jõesaar avalikustada. TV3 miljoniinvesteering tuleb osaliselt eelarvest ning osa summast lisavad aktsionärid.
  Kui filmi «Inglise patsient» hinnata viie punktiga, siis TV3 ostetavate filmide hinded võiksid Jõesaare sõnul jääda vahemikku neli pluss kuni kolm pluss.
  Paketis olevate filmide näitamist alustab TV3 sügisel.
  Jõesaar lisas, et TV3 kavatseb tellida OÜ-lt Meediapress mitmeid spordisaateid, mitukümmend tundi kavandatakse suvel motospordile. TV3 öised otsesaated tulevad eetrisse koos õllesummeriga.
  Sügise uuteks projektideks on TV3-l muusikasaade ja kaks uut talkshow'd. Talkshow' saatetund maksab Jõesaare sõnul 10 000--20 000 krooni, samas näiteks ühe «V.E.R.I» osa maksumus on 50 000--100 000 krooni.
  TV3 saadete maht on praegu kümme tundi päevas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Riik võtab pahatahtlikud pankrotipõhjustajad pihtide vahele
Alates uuest aastast luuakse Konkurentsiameti juurde maksejõuetusteenistus, mille eesmärk on uurida seadusvastaselt tekitatud maksejõuetuse põhjuseid, suurendada võlausaldajatele tehtavate väljamaksete määra ja tagada seeläbi ausam ärikeskkond.
Alates uuest aastast luuakse Konkurentsiameti juurde maksejõuetusteenistus, mille eesmärk on uurida seadusvastaselt tekitatud maksejõuetuse põhjuseid, suurendada võlausaldajatele tehtavate väljamaksete määra ja tagada seeläbi ausam ärikeskkond.