• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Erastamisteater

  ASi Eesti Merelaevandus erastamine on haripunktis. Nii AS ESCO Holding kui ka OÜ Arbonale on tutvustanud oma äriplaani ja investeeringuid. Iseasi on see, kes on seda teinud põhjalikumalt ja kes mitte.
  Kui vaadata erastamise osapooli, tuleb tõdeda, et tegu on väga värvika ja tähelepanuväärse seltskonnaga.
  ESCO Holdingu poolt osalevad rikkad Norra magnaadid ning olümpiamängudel võistelnud miljardeid liigutav fondihaldur. Arbonale poolt lööb kaasa viimasel ajal skandaalidega seotud Jaapani investeerimispank. Lisaks on pakkumusega seotud Jinhui Shipping and Transportation, kelle auesimees on Hiina Rahvavabariigi kommunistide eksliidri Deng Xiaopingi väimees.
  Et lõplikud pakkumused on juba erastamisagentuurile esitatud, tuleks osapooltel võib-olla keskenduda oma äriplaani detailsele tutvustamisele ja lõpetada avalikkust hullutav poriga loopimine. Eelkõige tahaks teada pakkumuste sisu, mitte vaadata teatrit, millest otseselt ei sõltu midagi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: stopp välistööjõuga skeemitamisele!
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Muusikaturu valitseja tuli Amsterdamis börsile
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Jah või Ei: ettevõtte RIA.com Marketplaces 15 küsimusega kõiki valdkondi hõlmav test
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Põhjamaade suurim pank julgustab töötajaid katsetama ja arenema
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.