• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Merko ehitab Koger & Sumbergi büroohoone

  Konkursi võitnud Merko Ehituse töödemaht karkassi ehitusel on 14,5 miljonit krooni.
  Merko Ehituse peadirektori Tõnu Toomiku sõnul peab monoliitne raudbetoonist karkass valmima kuue kuuga. Karkassile kulub betooni 4600 kantmeetrit. Ehitust alustatakse Toomiku sõnul nädalal aja jooksul.
  ASi Koger & Sumberg projektijuhi Alar Kuuma sõnul osalesid konkursil peale Merko Ehituse veel AS Kembari ja AS Kontek International, kes pakkusid ehitustööde mahuks umbes sama suurt summat kui Merko Ehitus.
  Konkursi võitis Merko Ehitus Kuuma sõnutsi kogemuste ning ehitustähtaegadest kinnipidamise tõttu.
  Koger & Sumberg ei olnud Kuuma sõnutsi ise karkassi ehitamisest huvitatud, sest ettevõtte tööjõud on hõivatud teiste objektide ehitamisega. Ülejäänud tööd hoones teostab Koger & Sumberg Tallinn.
  Büroohoone lõplik ehitusmaksumus on ligi 70 miljonit krooni, hoone valmib järgmise aasta mais. Koos tehniliste korrustega on hoonesse ette nähtud 14 korrust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Elektri hind lööb gongi: ongi aeg!
Inimene hakkab ikka tegutsema siis, kui viimane häda käes ja surm silme ees. Ent miks oodata selg-vastu-seina-hetke, kui antakse juba ilmseid märguandeid, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Inimene hakkab ikka tegutsema siis, kui viimane häda käes ja surm silme ees. Ent miks oodata selg-vastu-seina-hetke, kui antakse juba ilmseid märguandeid, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tallinna börs lõpetas päeva plussis Balti börsiindeksit vedas alla Ignitis
Tallinna börsi tõusu juhtisid täna PRFoods, Arco Vara ja Tallink. Balti börsiindeksit vedas alla aga Ignitise aktsia odavnemine.
Tallinna börsi tõusu juhtisid täna PRFoods, Arco Vara ja Tallink. Balti börsiindeksit vedas alla aga Ignitise aktsia odavnemine.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
Volikokku pürgijad: Tartust peab saama maailma ja maailmast Tartusse
Tartu valimisnimekirjade esindajad ei pea seda linna maailma nabaks, kuhu inimesed jäävad ja tulevad iseenesest, küll aga kogu Lõuna-Eesti arengut mõjutavaks ettevõtluskeskuseks. Niisugune paik vajab häid ühendusi, selgub Äripäeva valimiste-eelsest küsitlusest.
Tartu valimisnimekirjade esindajad ei pea seda linna maailma nabaks, kuhu inimesed jäävad ja tulevad iseenesest, küll aga kogu Lõuna-Eesti arengut mõjutavaks ettevõtluskeskuseks. Niisugune paik vajab häid ühendusi, selgub Äripäeva valimiste-eelsest küsitlusest.