• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PVC-põrandakatete müük vähenes

  Pärast edukat eelmise aasta lõppu on PVC-põrandakatete müüjate müüginumbrid vähenenud. Tõusvalt suutis jätkata vaid Lincona Konsult Armstrongi vinüülmaterjali müüki.
  Lincona Konsulti projektijuhi Ando Anderssoni sõnul pole jätkuva müügiedu taga ühtegi suuremat objekti. Kõik olid keskmise suurusega ehitused, tuntumad Port Arturi kaubanduskeksus Pärnus ja Tartu ülikool. Ehk on müügile mõjunud ka uue keskuse avamine, mistõttu on firma kontorisse sattunud tutvumisvisiidile tavapärasest rohkem sisearhitekte.
  Teiste kaubamärkide müüjate müügimaht on vähenenud eelmise aasta neljanda kvartaliga võrreldes 100 000--900 000 krooni võrra. ASi Tekero Polyflori 900 000kroonine kukkumine on seletatav Elcoteqi taolise objekti puudumisega. Tekero müügisekretäri Signe Raudava sõnul on peamiselt teenindusobjektidele mõeldud Polyfloril raske konkureerida turul tugevat positsiooni omava Tarkettiga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
November oli Tallinna lennujaamale oodatust parem
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.