17. juuni 1997 kell 22:00

PVC-põrandakatete müük vähenes

Pärast edukat eelmise aasta lõppu on PVC-põrandakatete müüjate müüginumbrid vähenenud. Tõusvalt suutis jätkata vaid Lincona Konsult Armstrongi vinüülmaterjali müüki.

Lincona Konsulti projektijuhi Ando Anderssoni sõnul pole jätkuva müügiedu taga ühtegi suuremat objekti. Kõik olid keskmise suurusega ehitused, tuntumad Port Arturi kaubanduskeksus Pärnus ja Tartu ülikool. Ehk on müügile mõjunud ka uue keskuse avamine, mistõttu on firma kontorisse sattunud tutvumisvisiidile tavapärasest rohkem sisearhitekte.

Teiste kaubamärkide müüjate müügimaht on vähenenud eelmise aasta neljanda kvartaliga võrreldes 100 000--900 000 krooni võrra. ASi Tekero Polyflori 900 000kroonine kukkumine on seletatav Elcoteqi taolise objekti puudumisega. Tekero müügisekretäri Signe Raudava sõnul on peamiselt teenindusobjektidele mõeldud Polyfloril raske konkureerida turul tugevat positsiooni omava Tarkettiga.

Hetkel kuum