• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Põhjamaade relvatööstus koopereerub

  Nii Soome kui ka Rootsi on teatanud, et nad vajavad uut granaadiheitesüsteemi. Kuid Soome kaitsevägi saab neid hakata hankima alles siis, kui varem tellitud ülikallite Hornet-hävitajate eest saab suurem osa makstud. Rootsi langetab lõpliku otsuse aastail 1998--1999.
  Soome-Rootsi firmade ühistöös valminud AMOS-kranaadiheitesüsteem (Advanced Mortar System) on maailma esimene liikurile paigutatav kahe toruga kranaadiheitetorn, mis sobib nii läänes kui ka idas kasutatavatele alustele. Analoogsed, kuid ühetorulised prototüübid on valminud Suurbritannias ja Ühendriikides.
  Juba praegu on AMOSe prototüüp äratanud suurt rahvusvahelist tähelepanu ja teiste hulgas on selle vastu huvi tundnud mitu NATO liikmesriiki.
  Patria Industries kuulub Soome riigile ning kaubandus- ja tööstusministeeriumis on vihjatud, et sellele otsitakse tugevat partnerit. Rootsi Incentive'i kontsernile kuuluv Hägglunds Vehicle on olnud müüa juba mitu aastat, kuid seni pole ostjat leidunud. Nagu ütles Hägglundi turundusjuht Stefan Nordström, otsib firma omanikku, kes oleks huvitatud firma perspektiivsest arendamisest. Kuna koostöö Patriaga on läinud hästi, peetakse teda üheks ostjakandidaadiks. KL
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.