• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kvaliteetne laserprinter

  Võrk -- Mida te hakkate printeril trükkima? 1200 dpi annab efekti fotode ja suurt halltoonide hulka nõudva arvutigraafika puhul. Graafika tähendab aga suuri andmemahtusid. Järelikult tuleb osta võrgukaardiga printer, ja juhul kui kogu kontor on graafikatootja, siis tasuks isegi, kui kasutusel olev võrk on 10 Mbit/s, proovida leida nii 10 kui 100 Mbit/s võimaldav võrgukaart.
  Graafika Printing-on-demand ehk «trükime siis, kui vaja» võib anda märgatavat võitu ka väikese müügikoguse tarbeks reklaamlehtede trükkimisel. Näiteks kinnisvarafirma -- iganädalane leht pakutavate majade piltidega (need peavad ju ilusad olema), kusjuures igale kliendile läheb koju personaalselt temale koostatud pakkumistega leht (pildid ja info admebaasist).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pangaaktsiad ei suutnud Balti börsiindeksit tõusule viia
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.