1. juuli 1997 kell 22:00

Kvaliteetne laserprinter

Võrk -- Mida te hakkate printeril trükkima? 1200 dpi annab efekti fotode ja suurt halltoonide hulka nõudva arvutigraafika puhul. Graafika tähendab aga suuri andmemahtusid. Järelikult tuleb osta võrgukaardiga printer, ja juhul kui kogu kontor on graafikatootja, siis tasuks isegi, kui kasutusel olev võrk on 10 Mbit/s, proovida leida nii 10 kui 100 Mbit/s võimaldav võrgukaart.

Graafika Printing-on-demand ehk «trükime siis, kui vaja» võib anda märgatavat võitu ka väikese müügikoguse tarbeks reklaamlehtede trükkimisel. Näiteks kinnisvarafirma -- iganädalane leht pakutavate majade piltidega (need peavad ju ilusad olema), kusjuures igale kliendile läheb koju personaalselt temale koostatud pakkumistega leht (pildid ja info admebaasist).

Hetkel kuum