• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hulgifirmad ootavad üksikpoodide lõppu

  Kettide tekkimine jaekaubanduses on vältimatu ja seetõttu muutub hulgifirmade töö lihtsamaks, ütles Rotagrupi ASi juhatuse esimees Tiit Kolde. Üksikkauplustel pole mingit perspektiivi, ketikauplused seevastu aga saavad kokku hoida mitmeid kulutusi, lisas ta.
  Kolde sõnul valitseb ka hulgiturul praegu üleminekuaeg. Väikseid tegijaid on ülemäära palju ja paratamatult paljud neist kaovad, ütles ta.
  ASi ETK Hulgi tegevdirektori Peeter Raudsepa sõnul jagavad suured hulgifirmad lähiaastatel omavahel ära jahutatavate toodete, nagu liha, piimatoodete ja puuviljade turu. «Kohvi, Tupla ja longero turg on ammu jagatud, liha ja piim aga veel ripakil,» ütles Raudsepp.
  ASi Smarten esimese poolaasta netokäive oli 165 miljonit krooni, kasum esialgse prognoosi järgi 1,3 miljonit krooni. ASi Smarten finantsdirektori Indrek Pitki sõnul näitas esimese poolaasta käive võrreldes eelmise aastaga tõusutrendi. Smarteni eelmise aasta netokäive oli 320 miljonit krooni.
  Hiljuti ühinenud ETK Hulgi ja ETK Hulgi Lõunakeskuse esimese poolaasta netokäive oli kokku 420 miljonit krooni, kahjum üle kahe miljoni krooni. ETK Hulgi juulikäive tuleb Peeter Raudsepa sõnul esmakordselt umbes 100 miljonit krooni. Prognoosi kohaselt peaks ETK Hulgi selle aasta netokäive olema 1,1 miljardit krooni, kasumiprognoosi ei soovinud Raudsepp avalikustada.
  Kaubamärki Mega Ladu esindava Rotagrupi ASi esimese poolaasta netokäive oli 106 miljonit krooni, mis on Tiit Kolde sõnul umbes sama, mis eelmise aasta alguses. Rotagrupi eelmise aasta netokäive oli 245 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.