• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Täna toimub Unibanka aktsiate oksjon

  Riia börs elas möödunud nädalal täna toimuva Unibanka riigile kuuluva miljoni aktsia oksjoni ootel. Börsi 73 000-latisest käibest peaaegu poole (33 000 latti) moodustas Unibanka, mis langes kuue santiimi võrra 3,19-le. Maaklerid on veendunud, et pärast oksjonit hakkab Unibanka tõusma ning panga aktsia reaalne hind jääb kusagile 3,40 ja 3,50 vahele. Riia transpordilaevastik tõusis tänu headele esimese poolaasta tulemustele ühe santiimi võrra 1,25 latini.
  Vilniuse börs oli endiselt kindla suunata, kuigi ametlik indeks tõusis 3% ning veidi laiapõhjalisem A-indeks 0,79%. Rokiskis langes vaatamata headele majandustulemustele 43 litilt 42,95-le. Maaklerite sõnul reageerib turg institutsionaalsete investorite puudumise tõttu majandustulemustele aeglaselt.
  Vene väärtpaberiturul oli peamine tähelepanu suunatud Svjazinvesti aktsiate oksjonitulemustele. Müüdi 25% pluss üks aktsia koguhinnaga 1,875 miljardit dollarit. Maaklerid loodavad, et suhteliselt odavate regionaalsete telekommunikatsioonikompaniide hind kasvab kiiremini kui üleriigilisel Rostelekomil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.