29. juuli 1997 kell 22:00

EMT ületas käibeprognoosi

Eesti suurima mobiilsideoperaatori ASi Eesti Mobiiltelefon (EMT) esimese poolaasta käive 365 miljonit krooni moodustab 55 protsenti kogu aasta prognoositud käibest, ütles ettevõtte tegevjuht Tõnu Tee. Aasta lõpuks kavandab EMT 664 miljoni kroonist käivet. Selleks aastaks prognoosib EMT sama suurt kasumit kui eelmisel aastal.

ASi Radiolinja Eesti esimese poolaasta käive oli 38 miljonit krooni ja kahjum viis miljonit krooni. Radiolinja Eesti finantsdirektor Markus Nisula ütles, et poolaasta käive oli suurem kui prognoositi ja kahjum kavandatust väiksem. Ettevõte kavatseb tema sõnul jõuda kasumisse kahe-kolme aasta pärast.

Kolm kuud Eesti turul tegutsenud kolmanda mobiilsideoperaatori ASi Ritabell juhatuse esimees Olav Vilborn ütles, et see aeg on liiga lühike käibeprognooside tegemiseks. ÄP

Hetkel kuum