• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mööblimaja omanik sai uue juhi

  M-Investeerimisrühma juhatajana jätkav ASi Tarmeko peadirektor Olev Nigul kinnitas, et järgmisel kuul pannakse ettevõtte nõukogu esimesel koosolekul paika mööblimaja edasine arengukava. Kõige tähtsam ülesanne on tema sõnul järgmise aasta sügiseni kestvate erastamiskohustuste täitmine.
  «Veel on maksta kaks ja pool miljonit krooni, siis on mööblimaja riigilt välja ostetud,» sõnas Nigul. Erastamismakseteks tuleb raha leida ja mööblimaja samal ajal ka edasi arendada, kinnitas ta.
  Eelmisel nädalal toimunud M-Investeerimisrühma aktsionäride üldkoosolekul valiti nõukogu uueks liikmeks ASi ETK Mööbel uus tegevjuht Urmet Uudam. Lisaks jätkavad M-Investeerimisrühma nõukogus ASi Balteco peadirektor Jaan Orro, mööblimaja finantsdirektor Õie Anton ja ASi Virumaa Metsatööstus juht Rein Strauch.
  Ettevõtte nõukogust jäi välja senine juhatuse liige, Eesti Forekspanga arendusdirektor Jens Haug.
  M-Investeerimisrühma ASile kuulub 51 protsenti Tallinna mööblimaja aktsiatest. Ülejäänud 49 protsenti aktsiaid müüdi eelmisel kevadel aktsiate avaliku enampakkumise teel.
  ASi Mööblimaja mullune müügikäive langes võrreldes 1995. aastaga üle 3 miljoni krooni. Eelmise aasta puhaskasum oli 64 500 krooni.
  M-Investeerimisrühma kuuluvad Eesti suuremad mööblitootjad, Forekspank ja Kodumööbli AS, mis on väidetavalt mööblimaja oma töötajate firma.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Snaige küsib kahjumi katteks aktsionäridelt miljon eurot
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Analüüs: liigume elatustaseme poolest tagasi 2019. aastasse
Palgakasv jätkus esimeses kvartalis hoogsas tempos - keskmine brutokuupalk kerkis aastaga 8 protsendi võrra -, hinnad aga tõusid sellest ikkagi kaks korda kiiremini, kommenteerib Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Palgakasv jätkus esimeses kvartalis hoogsas tempos - keskmine brutokuupalk kerkis aastaga 8 protsendi võrra -, hinnad aga tõusid sellest ikkagi kaks korda kiiremini, kommenteerib Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Eesti ehtetootja suurendas kasumit ja võttis dividendi
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.