12. august 1997 kell 22:00

Hollywoodis käivad ümberehitustööd

Hollywoodi klubi omaniku ASi BDG Meelelahutus juhatuse esimehe Peeter Rebase sõnul jääb kino ja klubi ainsaks ühisosaks trepp. «Oluline on see, et kaks maailma ja kaks klientuuri saavad omaette olla,» lausus Rebane.

Kaks Inglismaalt pärit disainerit kujundavad täies ulatuses ümber klubi saali. Vahetatakse välja kogu heli- ja valgustehnika, samuti baaride sisustus, rääkis Rebane.

«Põhiline idee on see, et lahti saada kino ja noortega seotud imagost,» rääkis Rebane. Tema sõnul orienteerub uus klubi vanemale klientuurile, kes hindab mugavust ja stiilsust.

Rebase sõnutsi sundis klubi täieliku renoveerimise ette võtma üha suurenev konkurents olemasolevate ja juurde tekkivate klubide vahel. «Me tahame olla üks samm ees, mitte taga, arvestades, et sügisel on plaanis avada Tallinnas mitu uut kohta,» lausus Rebane.

BDG Meelelahutuse omanikud on Ameerika firma R.F. Staples & Co ning viis Eesti eraaktsionäri, sealhulgas Priit ja Peeter Rebane. Hollywoodi ümberehitustöid finantseeritakse Rebase sõnul nii omavahendite kui Eestist pärit pangalaenu abil.

Hetkel kuum