19. august 1997 kell 22:00

Chrysleri-keskus kolib Maardust Tallinna

Chrysleri ja Jeepi autode esindaja AS Balti Ameerika Auto ehitab aasta lõpuks Tallinna uue 25 mln krooni maksva autokeskuse.

Balti Ameerika Auto presidendi Maksim Straschi sõnul tulevad Peterburi teele ehitatavasse uude autokeskusesse nii Chrysleri ja Jeepi sõiduautode müügisalong kui ka autoteenindus. Keskuse kogupind on ca 1900 m², ehitusmaksumus 25 mln krooni.

Keskuse nurgakivi pannakse järgmisel nädalal. Ehituse projektijuht on AS TSM, ehitab AS Feer.

Balti Ameerika Auto ASi autokeskus on praegu Tallinna lähedal Maardus. Uue autokeskuse valmides muutuvad Chrysler ja Jeep kliendile palju ligipääsetavamaks.

Tänavu 7 kuuga on AS Balti Ameerika Auto müünud 28 Chryslerit ja 23 Jeepi. Straschi teatel on populaarseim mudel Jeep Grand Cherokee. Mullu müüs Balti Ameerika Auto 13 Chryslerit ja 15 Jeepi. Straschi kinnitusel on Chrysler ka Eesti ostjale meeldima hakanud, müügist on tänavu Venemaale läinud vaid 5-6 masinat. ÄP

Hetkel kuum