28. august 1997 kell 22:00

Opel venitab Astra turule toomisega

Ehkki uus Opel Astra jõuab avalikkuse ette kahe nädala pärast Frankfurdi autonäitusel, võtab müüki jõudmine siiski veel aega. Opeli pressiosakonna teatel hakatakse uut mudelit Lääne-Euroopas müüma alles 1998. aasta kevadel, meil veelgi hiljem.

Eest Honda Civicut, tagant Opel Vectrat meenutav 1998. aasta Opel Astra on ebatavalise kujuga tagaukse tõttu kõige isikupärasem külgvaates. 1998. aasta Astra on eelkäijast tervelt 97 mm pikema teljevahega, esmakordselt kasutab Opel täielikult galvaniseeritud keret, mis võimaldab kere garantii viia 12 aastani.

Erinevaid mootoreid on kokku kaheksa -- kuus bensiini- ja kaks diiselmootorit. ÄP

Usbekistan saab uue autotehase Usbekistanis on rajamisel uus autotehas, mis peaks hakkama 18 kuu pärast tootma väikeveokeid ja keskmise suurusega autobusse.

Audi esindaja Lätis, Auto Riga SIA korraldab koos Audi AGga 5. septembril Riias ürituse, mis on pühendatud ühe unikaalseima auto -- 1938. aasta 520 hj mootoriga Auto Unioni taastamisele. Biekerniki ringrajal toimuval üritusel esitletakse kolmekümnendate aastate ühe kiireima auto kõrval ka Audi uusimat mudelit A6.

Audi omanikud ja nende perekonnaliikmed pääsevad tehnilise passi esitamisel üritusele tasuta. ÄP

Peugeot'l on valminud mahtuniversaalil 806 baseeruv veeteemaline ideeauto Runabout. Efektse välimusega sõiduk kujutab endast kombinatsiooni traditsioonilisest mahtuniversaalist, maastikuautost ja kabrioletist. Mootoriks on 194 hj 3-liitrine jõuallikas.

Hetkel kuum