• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Opel venitab Astra turule toomisega

  Ehkki uus Opel Astra jõuab avalikkuse ette kahe nädala pärast Frankfurdi autonäitusel, võtab müüki jõudmine siiski veel aega. Opeli pressiosakonna teatel hakatakse uut mudelit Lääne-Euroopas müüma alles 1998. aasta kevadel, meil veelgi hiljem.
  Eest Honda Civicut, tagant Opel Vectrat meenutav 1998. aasta Opel Astra on ebatavalise kujuga tagaukse tõttu kõige isikupärasem külgvaates. 1998. aasta Astra on eelkäijast tervelt 97 mm pikema teljevahega, esmakordselt kasutab Opel täielikult galvaniseeritud keret, mis võimaldab kere garantii viia 12 aastani.
  Erinevaid mootoreid on kokku kaheksa -- kuus bensiini- ja kaks diiselmootorit. ÄP
  Usbekistan saab uue autotehase Usbekistanis on rajamisel uus autotehas, mis peaks hakkama 18 kuu pärast tootma väikeveokeid ja keskmise suurusega autobusse.
  Audi esindaja Lätis, Auto Riga SIA korraldab koos Audi AGga 5. septembril Riias ürituse, mis on pühendatud ühe unikaalseima auto -- 1938. aasta 520 hj mootoriga Auto Unioni taastamisele. Biekerniki ringrajal toimuval üritusel esitletakse kolmekümnendate aastate ühe kiireima auto kõrval ka Audi uusimat mudelit A6.
  Audi omanikud ja nende perekonnaliikmed pääsevad tehnilise passi esitamisel üritusele tasuta. ÄP
  Peugeot'l on valminud mahtuniversaalil 806 baseeruv veeteemaline ideeauto Runabout. Efektse välimusega sõiduk kujutab endast kombinatsiooni traditsioonilisest mahtuniversaalist, maastikuautost ja kabrioletist. Mootoriks on 194 hj 3-liitrine jõuallikas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.