2. september 1997 kell 22:00

Columbia-Kivi tahab ISO paberit

ISO sertifikaat tagaks, et meie lõpptoodang on alati kvaliteetne, rääkis Urbanik. «Kvaliteedisüsteemi sertifikaat annab meie kliendile täiendava kindluse.» Urbanik lisas, et nad pole veel otsustanud, millise sertifitseerimisfirma kasuks nad otsustavad.

Eestis omab praegu ISO sertifikaati kaheksa firmat: AS Estonian Transoil, AS Baltic Color, AS Norma, AS Elcoteq Tallinn, AS ESS Grupp, AS Harju Elekter, AS Eesti Talleks ja esimese Lõuna-Eesti ettevõttena Elvas autoklaase tootev ÜF Elvex.

Üle nelja aasta tegutsenud Columbia-Kivi toodab fassaadikive, blokke ja sillutiskive. Urbaniku sõnul müüakse enamik toodangust Eestis. «Veidi müüme fassaadikive ka Soome, Lätti, Leetu ja Venemaale,» lisas Urbanik. Tema sõnul on Columbia-Kivi toodang edukalt läbinud mitmesugused kontrolltestid.

Ettevõtte eelmise aasta käive oli üle 12 miljoni krooni ja kasum veidi üle kahe miljoni krooni.

Columbia-Kivi omanikud on eestlastest eraisikud, kellest kolmandik elab Kanadas, kolmandik Rootsis ja kolmandik Eestis.

Hetkel kuum