• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Näitused on nördinud

  «Igasuguse reegli ellukutsumisel, eriti tegijate suhtes, kes peavad nende alusel käituma, tuleks nende reeglite järgi tegutsejaid kaasata või vähemalt informeerida suundumustest ja taotlustest,» lausus Pihela. Samas ei vaidlustanud ta börsi taotlust hoida põhinimekirjas ainult suuremate ettevõtete aktsiaid.
  Tallinna börsi uute noteerimisnõuete kohaselt peab börsi põhinimekirjas noteeritava ettevõtte turuväärtus olema vähemalt 300 miljonit krooni. Põhinimekirja juba kuuluva ettevõtte viimase poole aasta keskmine turuväärtus ei tohi olla alla 200 miljoni krooni. Eesti Näituste ASi praegune turuväärtus on 109 miljonit krooni.
  Igor Pihela sõnul ei peaks Eesti Näituste aktsia viimine börsi lisanimekirja aktsia hinnale negatiivselt mõjuma. «Pole oluline, kas aktsia on lisa-, põhi- või vabanimekirjas,» lausus Pihela. «Arvan, et kõik ettevõtted, kelle aktsiad on ühel või teisel moel avalikud, on piisavalt likviidsed.»
  Eesti Näituste aktsiaga tehti eile börsil vaid kolm tehingut, aktsia käive oli 271 338 krooni.
  Igor Pihela väitel on Eesti Näituste majandustegevus praegu tasakaalustatud ja pole kavas ettevõtte turuväärtust mingil moel paisutada.
  Eesti Näituste AS on kahe aasta jooksul ehitustegevuse kaudu investeerinud 55 miljonit krooni. Ettevõte prognoosib selle aasta käibeks 43--46 miljonit krooni ja aasta puhaskasumiks 13--15 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.