• Jaga lugu:

  Eesti Panga võidud

  - Eesti Pangaga seotud äriuudistest oli lõppenud nädalal keskseim Eesti Innovatsioonipanga tegevuslitsentsi tühistamine keskpanga nõukogu otsusega. Sellekohane teade faksiti Innovatsioonipangale teisipäeva õhtul kell 21.21.
  Litsentsi äravõtmist põhjendatakse eeskätt asjaoluga, et pangainspektsioon ei suutnud tuvastada Innovatsioonipanga suuraktsionäri Eurocapital Group olemasolu panga aktsiaraamatus näidatud asukohas.
  Innovatsioonipanga arvates tuleb aga nende ründamiste taga näha vastukäiku 203 miljoni krooni suurusele hagile, mille on USAs Texase osariigis esitanud Vahur Krafti ja Eesti Panga vastu Innovatsioonipanga üks osanikke Eastern Credit. Selle firma omanik Alex Genin on ühtlasi Innovatsioonipanga nõukogu esimees. Selgust on loosse oodata läbi kohtuprotsesside, kus Innovatsioonipanka esindab Viktor Kaasik & Co -- team, mis kaotust ennustavaid asju kuuldavasti ette ei võta.
  Kui kohtutee lõppu ei oska praegu veel ennustada, siis väiksemaid võite jagus keskpangale mitu.
  Avalikkuse ette jõudis teave, et IMFi memorandumi toel sunnib keskpank kommertspanku kindlustama väärtpaberitega seotud riske.
  Riigikogu sügishooaeg algas sellega, et võeti tagasi eelnõu Uno Mereste vabastamise kohta Eesti Panga nõukogu esimehe ametist.
  Neljapäeval aga jõudis pärale Eesti Panga tellitud kauaoodatud riigireiting agentuurilt Moody's. Keskpanga arvates oli hinnang Eestile loodetust mõnevõrra paremgi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.