• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ventspils Nafta aktsiad on hinnas

  Esmaspäeval avalikku müüki jõudnud Ventspils Nafta aktsiate müügihind võib pärast aktsiate märkimist ületada nominaalhinna kuni 40 korda, kirjutab eilne Läti päevaleht Diena.
  Ventspils Nafta aktsiate avalik pakkumine kestab 31. oktoobrini ja selle esimesed ametlikud tulemused selguvad novembri lõpus. Hoiupanga spetsialistide hinnangul võib aktsia hinnaks kujuneda 30--40 latti ehk kuni 960 Eesti krooni. Aktsia nominaalhind on 1 latt.
  Ventspils Nafta on suurim Läti ettevõte, mille aktsiad on jõudnud avalikku müüki erastamisväärtpaberite eest.
  Ventspils Nafta erastamise käimasoleval kolmandal etapil müüakse väärtpabereid kolmes voorus. Tervikuna on kavas müüa EVPde eest 16,19 miljonit aktsiat ehk 15,5% osakute üldarvust, kokku müüakse kolmandal etapil 32% aktsiatest.
  5% aktsiatest müüakse sularaha eest, 7% läheb müüki väljaspool Lätit. ETA
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Valitsus võttis vastu eelnõu, kuhu on riigifirma arust sisse kirjutatud huvide konflikt
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.