• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Linn asub piirama kinnisvaramaaklerite tegevusvabadust

  Metsamaa ütlusel keeldutakse edaspidi kinnisvarafirmade esindajate vastuvõtmisest, kui parajasti ei ole tunnistajaid, kes saaksid maakleritel silma peal hoida. Vastasel korral võib ametnik pärast maakleri vastuvõtult lahkumist avastada enda laua alt rahahunniku, lisas Metsamaa.
  Samuti lausus Metsamaa, et tulevikus ei ole ühelgi kinnisvarafirma esindajal mõtet paluda mingi asi kiires korras lahendada. Juriidilised ja füüsilised isikud on oma asjaajamises võrdsed, ütles Metsamaa.
  Küsimusele, kas enne ei olnud füüsilised ja juriidilised isikud võrdses olukorras, vastas Metsamaa: «Kinnisvarafirmade esindajad on tüütud. Nad tulevad ustest ja akendest ja nõuavad. Tulevikus pannakse teisele korrusele koodlukud.»
  ASi Tõnisson peamaakleri Raul Reino sõnul peaks Mait Metsamaa põhiseadust lugema. Kuidas saavad olla füüsilised isikud ja juriidilised isikud võrdses olukorras, kui juriidiline isik peab tulevikus tunnistaja otsima, aga füüsiline isik ei pea, märkis ta.
  Samas soovis Reino teada, kes võivad ametniku juures tunnistajatena esineda. «Kas tunnistaja võib olla tänavalt või peab ta olema linnavalitsusest, pole ju teada,» ütles Reino.
  Mait Metsamaa võiks abilinnapeana rahulikult asjade üle järele mõelda ja keskenduda sellele, kuidas maareformi läbiviimist Tallinna linnas tõepoolest kiirendada, lausus Reino.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Koroonaviiruse uus tüvi jõudis Euroopa suurriikidesse Täiendatud!
Ühendkuningriik, Saksamaa ja Itaalia teatasid laupäeval koroonaviiruse uue tüvega juhtumitest. Briti peaminister Boris Johnson teatas uued sammud viiruse ohjamiseks, samas kui teised riigid piirasid reisimist Lõuna-Aafrikast, vahendab Reuters.
Ühendkuningriik, Saksamaa ja Itaalia teatasid laupäeval koroonaviiruse uue tüvega juhtumitest. Briti peaminister Boris Johnson teatas uued sammud viiruse ohjamiseks, samas kui teised riigid piirasid reisimist Lõuna-Aafrikast, vahendab Reuters.