• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rindel muutusteta

  Eesti kaitsestruktuuride juhid on saunatatud ja seebitatud. Kurkse patuoinas on leitud ja paikapanemisel. Riigikaitsealane kriis oleks nagu ühel pool.
  See, et Kurkse ja Kuperjanovi kõrval Eesti kaitsevägi end ka Bosnias, Bornholmil ja Kopenhaagenis kõigiti kompromiteerinud on, ei kõiguta kedagi. Ehk nagu kaitseminister Andrus Öövel oma tagasiastumispalve tagasivõtmist kommenteeris -- vahepealne segane olukord on lõppenud.
  Kaitsepolitsei kahtlustab nooremleitnant Karmi volituste ületamises, Karm süüdistab Eesti rahuvalvekompanii juhtkonda tegematajätmistes, riigikaitsekomisjon süüdistab kaitseministrit suutmatuses organiseerida kaitseministeeriumi tööd. Koonderakonna juhatuse liige Märt Kubo leiab, et Öövel on nüüd hakanud tunnetama ka neid asju, mida kaitseministeerium peaks tegema, ja jätkamine on loogiline. Peaminister arvab, et nii ministri kui kaitseväe juhataja ametisse jäämine ei ole lahendus Eesti riigikaitsele. Selgus on seega silmnähtav.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.