26. oktoober 1997 kell 22:00

Väike, aga vihane

Seadused, mis meile ei sobi, ahistavad meie õigusi! See loosung võiks rippuda Eesti Demokraatliku Tööpartei koosolekuruumi seinal. Vähemasti niikaua, kuni see ruum nende kasutada on.

Pikka aega justiitsministeeriumiga Kentmanni 13 hoone pärast vägikaigast vedanud tööparteilasi ei huvita, et selle hoone kasutusõigus lõppes neil juba neli aastat tagasi. Hoone käsutusõigust ei ole neil kunagi olnud, seega ei oleks partei tohtinud hoones ruume välja rentida. Asjaõigusseaduse järgi peaks EDTP andma Eesti riigile kogu hoone kasutamise eest saadud tulu. Seda tõlgendavad tööparteilased aga kui Eesti ainsa vasakjõu kägistamist ja ähvardavad kaevata Eesti riigi Euroopa inimõiguste kohtusse.

Tööparteilased jätkavad oma eelkäijate, kommunistide aastakümneid sissetöötatud liini -- vaid see, mida meie teeme, on õige, kõik, mis meid segab, on imperialistlike ?aakalite püüded lämmatada, kägistada, hävitada jne.

Hetkel kuum