• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eikellegi vara Leimanni ei huvita

  Eilne Äripäev kirjutas sellest, kuidas RAS Elumaja müüb väga odavalt riigi vara. Elumaja korraldatud enampakkumisel müüdi nn Rotermanni kvartalis asunud 22 hoonet ASile Klirmin 11 miljoni krooni eest. Kolme nädala pärast müüs Klirmin ühe hoone edasi 8 miljoni krooni eest.
  Sellest artiklist võiks riigivara ebaotstarbeka kasutamise kohta tähelepanekuid ootav majandusminister Jaak Leimann endale hulgaliselt väljanoppeid teha, kuid paraku on ta ise sellise võimaluse välistanud.
  Nimelt on Leimanni juhitav ministeerium seisukohal, et riigi omanduses olev Elumaja on eraõiguslik juriidiline isik ja tema vara pole käsitletav riigi varana. Sellepärast arvatavasti ei huvitagi Leimanni tõsiasi, et enampakkumistel müüki pandud riikliku eikellegivara õige turuhind selgub mõni nädal hiljem, kui oksjonivõitja selle mitmekordse vaheltkasuga edasi müüb.
  See ju eikellegi köis: las lohiseb ja toob mõnele riiulipealsele tegelasele kasu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.