2. november 1997 kell 22:00

Ave Lat Grupa ostab Rigas Vini aktsiaid

Läti suurim toiduainetetootja Ave Lat Grupa teatas, et kavatseb osta 10--15% tuntud alkoholitootja Rigas Vini aktsiatest, mis Ave Lati senise strateegia kohaselt tähendab suunda kontrollpaki omandamisele.

Ave Lat Grupa on jõudnud kokkuleppele ühe Rigas Vini aktsionäriga, kes on nõus juba sel aastal müüma talle kuuluvad 10--15% alkoholitootja aktsiatest.

Pärast Ave Lat Grupa hiljutist restruktureerimist avalikustas juhtkond Ave Lati uue strateegia, mis seisneb kontserni kuuluvate firmade kontrollpakkide omandamises, sest vaid nii olevat võimalik mõjutada ettevõtete arengut ja otsuste vastuvõtmist.

Ave Lat Grupa käes on Kaija, Balticovo, Salacgriva 95 ja Laima aktsiate kontrollpakk, ASis Hanzas Maiznica on tal 49protsendiline osalus. ETA

Hetkel kuum