• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ohvitseride maja rentnik nõuab hoone müüki

  Vitali Haitovi väitel pole linna omanduses olevas endises ohvitseride majas pärast 1953. a kapitaalremonti tehtud. Varisemisohu tõttu pole tema sõnul viimasel 4--5 aastal keskusse ühtegi rokkansamblit esinema kutsutud.
  Haitov leiab, et hoone müügitingimustes tuleks fikseerida kultuurikeskuse tegutsemisõigus selles majas. Enamik hoones olevat vara kuulub Vene laevastiku traditsioonide fondile, kes on 50% Rukoni aktsiate omanik. Ülejäänud Rukoni aktsiad kuuluvad Vitali Haitovile, kes ostis need mais ASilt ELK Lennuliinid ja Vene ettevõtjate ühenduselt.
  Septembris esitas Rukon Tallinnale taotluse eraldada 45 mln krooni hoone remondiks, ent linn ei leidnud raha.
  Tallinna volikogu on lubanud luua jaanuariks komisjoni, kes hakkab Vene kultuurikeskuse hoonega seotud probleeme lahendama. «Kui linn raha ei anna või hoonet ei müü, Rukon lahkub, sest me ei soovi inimeludega riskida,» sõnas Haitov.
  Haitov ei eita ka oma huvi hoone ostmise vastu. «Oleme leidnud investori, kes omandisuhete lahenemisel on nõus hoonesse investeerima vähemalt 50 mln krooni,» väitis ta. Ajakirjanduses ilmunud vihjeid, et hoone on juba müüdud, peab Haitov absurdseks.
  Haitov eitas väiteid, nagu püüaks Rukon kokku mängida Tallinna volikogu esimehe, Keskerakonna juhi Edgar Savisaarega. «Kui, siis võib Savisaar üritada kultuurikeskuse hoonet kätte mängida hoopis teisele seltskonnale,» ütles Haitov oma sõnu täpsustamata.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.